O nama

Sve počinje od dobre kafe. Naša priča to potvrđuje.

Kada je MOKA osnovana 1994. godine naša glavna delatnost bila je proizvodnja i distribucija kafe. Tako smo tokom godina stigli do hiljada i hiljada domova, upoznali potrošače, njihove želje i potrebe.

Svi žele lako, ukusno i brzo…

11 godina kasnije, 2005. godine pod brendom MOKA počinjemo i proizvodnju smrznutog testa. Potvrda da smo na najbolji mogući način razumeli potrebu tržišta za kvalitetnim i povoljnim proizvodima stigla je veoma brzo. Zato smo, tokom godina, ostvarili veoma uspešnu saradnju sa svim velikim distributivnim lancima, stigli do marketa u svakom mestu u našoj zemlji i počeli da izvozimo u inostranstvo.

Želja koja nas vodi do novih pobeda…

I novih proizvoda koji su osvajali potrošače širom regiona. Tako 2019. pokrećemo 2 nove linije proizvoda smrznute knedle sa šljivama i nadevom krema, koji se takođe proizvodi u našem proizvodnom pogonu. Svi procesi se odvijaju pod visoko kontrolisanim uslovima, na najsavremenijoj opremi koja omogućava konstantno poboljšanje kapaciteta i kvaliteta.

Idemo dalje. Uz želju da pružimo najbolje, spojimo tradiciju i moderno, razumemo potrebe potrošača i svih koje na tom putu sretnemo Moka Čačak ima još mnogo priča da ispriča.

Moka ima uspostavljen integrisani sistem upravljanja sertifikovan prema zahtevima međunarodnih standarda: ISO 22000, HACCP, IFS, Vegan.

Moka Čačak - proizvodnja
Moka Čačak - proizvodnja
Moka Čačak - proizvodnja
Moka Čačak - proizvodnja
Moka Čačak - proizvodnja
Moka Čačak - proizvodnja